374 музиканти на Софії: голосуйте за новий культурний проект Folk Ukraine
Категорія
Культура
Дата публікації

374 музиканти на Софії: голосуйте за новий культурний проект Folk Ukraine

374 музиканти на Софії: голосуйте за новий культурний проект Folk Ukraine
Джерело:  online.ua

Проект Folk Ukraine, який вже давно відомий своїми проектами, цього року подав декілька ініціатив на конкурс «Громадський Бюджет міста», для того, щоб покращити та збільшити масштаби проведення заходів, повідомляє ONLINE.UA.

Одним із поданих проектів є  «374 музиканти на Софії» - свято для людей, що цінують та поважають класичну музику.

Вперше в Україні у історичному центрі столиці на Софійській площі одна сцена поєднає 374 музикантів з семи кращих оркестрів України.

Як кажуть самі організатори, дослідження виявили відсутність або поверхневість знань щодо напрямків та жанрів, які існують у музиці, особливо у сфері «класичної» музики.

Folk Ukraine мають ціль створити всесвітньо відомий щорічний фестиваль класичної музики, який вже у 2019 році об’єднає 374 виконавця інструментальної музики на одній сцені з сучасними відомими виконавцями і протягом двох днів тішитиме мешканців та гостей міста найкращими поєднаннями нот.

Проект буде у вільному доступі для усіх відвідувачів та спрямований на різні вікові та соціальні групи.

24 серпня розпочався фінальний етап – голосування, за результатами якого визначаються проекти – переможці. Для перемоги мистецьким проектам від Folk Ukraine необхідно набрати 2000 голосів.

Якщо вас зацікавив даний проект та хочете, щоб він втілився у життя - проголосуйте за нього своїм електронним голосом на сайті:  https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/178

Важливо! Голосувати можуть лише кияни. Зробити це просто за допомогою картки ПриватБанк. Програма безпечна та не має доступу до вашого банківського рахунку, а лише перевіряє інформацію стосовно місця вашої реєстрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?