Писанка Арт-Фест: підтримайте фестиваль писанок від Folk Ukraine
Категорія
Культура
Дата публікації

Писанка Арт-Фест: підтримайте фестиваль писанок від Folk Ukraine

Писанка Арт-Фест: підтримайте фестиваль писанок від Folk Ukraine
Джерело:  online.ua

Folk Ukraine вже вісім років поспіль створює масштабні мистецькі проекти, поєднуючи традиції та сучасне мистецтво. Цього року Folk Ukraine бере участь у проекті «Громадський бюджет Києва», щоб підвищити рівень та якість проектів, зробити їх більш масштабними та різноманітними, повідомляє ONLINE.UA.

Одним із поданих проектів є «Фестиваль сучасного мистецтва Писанка Арт-Фест», який вже 3-й рік проходить на Софійській площі.

Писанка Арт-Фест - це щорічний традиційний захід, що є невіддільною частиною свята Великодня для киян та гостей столиці України. Сьогодні це сучасний арт-перфоманс, який об’єднує творчість сотень писанкарів та тисяч художників з різних куточків країни. Експозиція фестивалю поєднує в собі виставку традиційних писанок, зону майстер-класів, писанки-мальованки та авторські арт-об’єкти.

Фото: FolkUkraine

Це найбільш очікуваний та впізнаваний весняний фестиваль України, який став візитівкою столиці для туристів з багатьох країн.

24 серпня розпочався фінальний етап – голосування, за результатами якого визначаються проекти – переможці. Для перемоги мистецьким проектам від Folk Ukraine необхідно набрати 2000 голосів.

Якщо ви є прихильником цього фестивалю та хочете, щоб він мав своє продовження - проголосуйте за нього своїм електронним голосом на сайті:  https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/138

Важливо! Голосувати можуть лише кияни. Зробити це просто за допомогою картки ПриватБанк. Програма безпечна та не має доступу до вашого банківського рахунку, а лише перевіряє інформацію стосовно місця вашої реєстрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?