Світ може втратити улюбленого Бетмена - відома причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Світ може втратити улюбленого Бетмена - відома причина

Світ може втратити улюбленого Бетмена - відома причина
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор Бен Аффлек може втратити роль Бетмена в кінофраншизі про улюбленого багатьма супергероя через алкоголізм, передає ONLINE.UA з посиланням на The Wrap.

Джерела видання розповідають, що зірка Голлівуду минулого тижня відвідав клініку для алкоголіків. Курс реабілітації став третім у житті Аффлека і другим за останній рік.

"Продюсери можуть відмовитися від роботи з актором, побоюючись, що страховики, які знають про його проблеми, завищать ціну", - сказано в повідомленні.

Бен Аффлек -  американський актор, сценарист і кінорежисер. Лауреат премії «Оскар» за сценарій до фільму «Розумник Вілл Гантінґ»(разом з Меттом Деймоном), найкращий фільм 2012 року «Арго», а також антипремії «Золота малина» як найгірший актор за ролі у фільмах «Джилі», «Шибайголова» і «Час розплати».

Бен Аффлек зіграв роль Бетмена (Брюса Вейна) у кінокоміксі «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості», який вийшов у прокат у березні 2016 року. Обрання Бена на роль зустріло обурення фанатів DC Comics. Але після прем'єри більшість визнало, Аффлек переконливо перевтілився у супергероя.

 Актор закріплений за роллю Бетмена у майбутніх екранізаціях розширеного всесвіту DC: «Ліга Справедливості. Частина I» (2017) та «Ліга Справедливості. Частина II» (2019).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше журнал The Hollywood Reporter  опублікував рейтинг 25 найкращих антагоністів  фільмів і мультфільмів за всю історію кіно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?