Йде проти народу: влада Італії жорстко розкритикувала Макрона
Категорія
Політика
Дата публікації

Йде проти народу: влада Італії жорстко розкритикувала Макрона

Йде проти народу: влада Італії жорстко розкритикувала Макрона
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Італії Маттео Сальвіні заявив, що головним противником президента Франції Еммануеля Макрона, з огляду на опитування, є французький народ, передає ONLINE.UA з посиланням на ANSA.

"Замість того, щоб читати лекції іншим урядам, він повинен відкрити свої власні кордони, починаючи з кордону в Вентимільї. Він повинен припинити дестабілізувати Лівію через економічні інтереси", - сказав італійський віце-прем'єр.

Варто зазначити, що Сальвіні є лідером ультраправої "Ліги" - партії євроскептиків, яка вже протягом трьох місяців перебуває в уряді з рухом "5 зірок". Це перший популістський уряд Західної Європи, який зайняв найжорсткішу позицію щодо неприйняття біженців, що прибувають з Близького Сходу та Північної Африки через Середземне море до Європи.

Сальвіні неодноразово і раніше критикував французького лідера. Нещодавно він заявив, що Революція Гідності в Україні була "фальшивою". Окрім того, політик стверджує, що Росія законно анексувала український Крим. Ці заяви спровокували гучний міжнародний скандал.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що рейтинг французького лідера Еммануеля Макрона обвалився до найнижчого рівня за період його президентства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?