Популярний співак Ед Ширан таємно одружився: опубліковані фото нареченої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Популярний співак Ед Ширан таємно одружився: опубліковані фото нареченої

Популярний співак Ед Ширан таємно одружився: опубліковані фото нареченої
Джерело:  online.ua

Популярний британський співак Ед Ширан в недавньому інтерв'ю зізнався, що таємно одружився. Обраницею співака стала його колишня однокласниця Черрі Сіборн, передає ONLINE.UA з посиланням на Access.

Журналіст поцікавився у музиканта, чи варто очікувати найближчим часом весільного торжества. У відповідь співак почервонів і показав на своєму пальці обручку.

Такої відповіді журналіст не очікував, і з натхненням взявся вітати британську зірку. Він також поцікавився, чому Ширан провів таємну церемонію.

"Ну, я в принципі ніколи нічого не роблю напоказ", - заявив артист.

Ед Ширан із коханою

Ед Ширан - англійський співак, автор пісень, гітарист і актор. Перший комерційний успіх прийшов до нього в липні 2011 року завдяки синглу«The A Team», який посів третє місце в британському чарті. "The A Team" було номіновано для Пісні року на церемонію "Греммі" 2013 року, де співак виконав пісню з Елтоном Джоном. Ширан продав більш ніж 26 млн альбомів і 100 млн світових синглів, що зробило його одним із найбільш продаваних музичних виконавців.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Ед Ширан підірвав мережу новим кліпом на пісню Happier. Буквально за добу новий музичний ролик артиста переглянули майже 8 млн користувачів мережі, які прийшли в захват від кліпу Ширана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?