Неочікувано: Трамп вступився за Клінтон
Категорія
Політика
Дата публікації

Неочікувано: Трамп вступився за Клінтон

Неочікувано: Трамп вступився за Клінтон
Джерело:  online.ua

Американський президент Дональд Трамп зажадав від ФБР розслідувати злом пошти Гілларі Клінтон. Він переконаний, що це зробили хакери, пов'язані з Китаєм, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter голови Білого дому.

"Електронна пошта Гілларі Клінтон, яка містить секретну інформацію, була зламана Китаєм", - сказано в повідомленні американського лідера.

Влада КНР уже прокоментувала цю заяву, підкресливши, що не бачить нічого нового в таких звинуваченнях.

"У цьому немає нічого нового... Проблема кібербезпеки має глобальний характер, зачіпає інтереси кожного і з цієї причини повинна бути вирішена", - сказала представник МЗС КНР Хуа Чуньїн.

Вона наголосила, що Китай є одним з лідерів в сфері кіберпростору і виступає проти кібератак в будь-якій формі. Китай впевнений, що міжнародне співтовариство на основі принципів рівноправності і взаємної поваги повинно працювати спільно для забезпечення безпеки в кіберпросторі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня перша леді США і Державна секретарка Гілларі Клінтон прокоментувала зустріч президентів США і РФ Дональда Трампа і Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?