Бойовики зривають "шкільне" перемир'я на Донбасі: штаб ООС повідомив про нові провокації
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики зривають "шкільне" перемир'я на Донбасі: штаб ООС повідомив про нові провокації

Бойовики зривають "шкільне" перемир'я на Донбасі: штаб ООС повідомив про нові провокації
Джерело:  online.ua

На Донбасі значно знизилися обстріли з боку бойовиків, але вони як і раніше зривають введене "шкільне" перемир'я. Ворог атакує українських захисників на усіх напрямках, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону - втрат серед українських військовослужбовців немає.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 29 серпня, бойовики здійснили 18 обстрілів по позиціях ЗСУ. Вони вели прицільний вогонь з 82-мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів, провокуючи українських захисників на відповідь.

Ворожі обстріли були зафіксовані в районі Кримського, Станиці Луганській, Троїцького, Новотошківського, Південного, Світлодарська, Новгородського, Новомихайлівки, Талаківці, Гнутового, Павлопіля, Лебединського та Водяного.

"З початку доби, 30 серпня, противник один раз обстріляв позиції ООС в районі Луганського зі станкового протитанкового гранатомета. В цілому інтенсивність обстрілів позицій Об'єднаних сил помітно знизилася, хоча повністю умови "шкільного" перемир'я ворогом не дотримуються", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перейшовший на бік України колишній "міністр ДНР" розкрив факти причетності Росії до окупації Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?