Не заважайте нам: РФ і Туреччина домовилися про наступ на півночі Сирії
Категорія
Політика
Дата публікації

Не заважайте нам: РФ і Туреччина домовилися про наступ на півночі Сирії

Не заважайте нам: РФ і Туреччина домовилися про наступ на півночі Сирії
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ РФ Сєргєй Лавров заявив, що Росія і Туреччина домовилися про підготовку операції проти терористів угруповання "Фронт ан-Нусра" у сирійському регіоні Ідліб за участю сил режиму президента Башара Асада, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Російський дипломат надіється, що Захід не буде заважати наступу.

"Дуже сподіваюся, що західні партнери не стануть потурати провокаціям, інсценуванням і не будуть перешкоджати антитерористичній операції в цій зоні деескалації проти "Фронт ан-Нусра", - сказав він.

Сергій Лавров зазначив, що зараз між Москвою та Анкарою повністю існує політичне розуміння.

"Необхідно терміново відмежувати нормальних збройних опозиціонерів від бандитів з "Фронт ан-Нусра" і одночасно підготувати операцію проти цих терористів, зробивши все, щоб мінімізувати ризики для цивільного населення", - заявив голова МЗС РФ.

Нагадаємо, 28 серпня російські ЗМІ розповсюдили інформацію про найбільше військово-морське нарощування сил Москви з моменту вступу в сирійський конфлікт в 2015 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в НАТО заявили, що Росія продовжує масштабне нарощування військово-морського флоту в Середземному морі біля берегів Сирії — це може ускладнити "катастрофічну ситуацію", що склалася в регіоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?