В США налякані новою зброєю Росії та Китаю
Категорія
Політика
Дата публікації

В США налякані новою зброєю Росії та Китаю

В США налякані новою зброєю Росії та Китаю
Джерело:  online.ua

Високопоставлений американський генерал Терренс О'шонессі заявив, що США перебуває під загрозою сучасної російської і китайської зброї, хоча раніше вважалося, що материкова Америка є недосяжною для іноземних армій з часів закінчення Холодної війни, передає ONLINE.UA з посиланням на NewsWeek.

"Ми перебуваємо в мінливій обстановці щодо безпеки. Раніше ми думали, що нас оточують, океани і дружні країни на півночі і півдні роблять нашу країну недосяжною, але все змінюється, оскільки є противники, які зараз дійсно здатні досягти нашої території", - пояснив генерал.

Він також наголосив, що США необхідно повністю переглянути свою оборонну стратегію. Варто зазначити, що саме протидія Росії та Китаю стали основою нової Національної оборонної стратегії Штатів.

Нещодавно в Міністерстві оборони США заявили, що останнім часом збройні сили Китаю збільшили кількість операцій з використанням бомбардувальників, "тренуючись завдавати удари" по США і їх союзниках.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд  Трамп заявив, що Росія і Китай є головними ворогами США, які втручаються в справи американської держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?