Трамп жорстко розкритикував Twitter, Facebook і Google
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп жорстко розкритикував Twitter, Facebook і Google

Трамп жорстко розкритикував Twitter, Facebook і Google
Джерело:  online.ua

Президент Дональд Трамп стверджує, що діяльність таких компаній і платформ, як Twitter, Facebook і Google в США може бути незаконною, оскільки вони дуже часто ігнорують думки прихильників Республіканської партії, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

"Я вважаю, що і Google і Facebook і Twitter дуже несправедливі до консерваторів і республіканців", - заявив Трамп в ході прес-конференції в Білому домі.

Після цього він повідомив, що Google публікував на своєму сайті всі звернення попереднього президента Барка Обами до нації, однак припинив цю практику з приходом до влади Трампа.

"Думаю, це дуже серйозна проблема, оскільки вони (компанії - ред.) намагаються замовчувати думки великої частини населення країни, а люди не хочуть цього. Це неправильно, несправедливо. Це не може бути законним. І ми подивимося. Ми просто хочемо справедливості", - вказав президент США.

Нагадаємо, нещодавно адміністрація американської компанії Google заявила, що звинувачення президента США Дональда Трампа в тому, що інтернет-пошуковик видає результати, спираючись на конкретну політичну позицію, є абсолютно безпідставними.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Дональд Трамп зажадав від ФБР розслідувати злом пошти Гілларі Клінтон. Він переконаний, що це зробили хакери, пов’язані з Китаєм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?