Український посол розповів про головну мрію Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Український посол розповів про головну мрію Путіна

Український посол розповів про головну мрію Путіна
Джерело:  interfax.com.ua

 Посол України в Канаді Андрій Шевченко заявив, що загострення відносин між США і Канадою може загрожувати інтересам України. Він також підкреслив, що головна мрія президента РФ Володимира Путіна - побачити ключових партнерів по НАТО, які будуть гризтися між собою, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

Шевченко також додав, що ситуація на тлі переговорів про північноамериканську зону вільної торгівлі може послабити єдність серед ключових партнерів у антиросійській коаліції.

"Для України дуже важливо, щоб між нашими стратегічними партнерами було розуміння. Тому загострення відносин між Канадою та Сполученими Штатами або навіть торгова війна - це загроза для України... Це мрія Путіна. Чим більше Канада і Америка будуть вести торгівельну війну один з одним, тим менше у них буде часу, сил і енергії для того, щоб вирішувати проблему, яку являє собою Російська Федерація", - заявив Шевченко.

Він стверджує, що Канада і США зможуть домовитися про комфортні умови торгівлі між собою, оскільки це дуже важливо для обох країн.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що президент РФ  Володимир Путін передав американському лідеру Дональду Трампу документ, що містить низку пропозицій щодо взаємного роззброєння. Документ має назву "Діалог з проблеми контролю над озброєннями".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?