В НАТО пояснили, чому хочуть назвати нову штаб-квартиру на честь Маккейна
Категорія
Політика
Дата публікації

В НАТО пояснили, чому хочуть назвати нову штаб-квартиру на честь Маккейна

В НАТО пояснили, чому хочуть назвати нову штаб-квартиру на честь Маккейна
Джерело:  online.ua

В НАТО розглядає можливість назвати нову штаб-квартиру на честь покійного сенатора США Джона Маккейна. Керівництво Альянсу заявило, що це буде найкраще символічне послання для усіх членів блоку, передає ONLINE.UA з посланням на CNN.

"Відповідний запит до НАТО після смерті сенатора надіслав член Консервативної партії в парламенті Велик Британії Том Тагендхет, який очолює комітет британського парламенту із закордонних справ.Прес-секретар Альянсу Оана Лунгеску заявила, що НАТО отримало запит і уважно його розгляне", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що Маккейн довгий час вважався провідним голосом у популяризації Північноатлантичного альянсу, виступаючи за розширення НАТО та членства у союзі інших країнах Європи.

В Альянсі переконані, що не може бути більш відповідної данини його кар'єрі та цінностям, які сенатор Маккейн підтримував, та не може бути кращого послання для НАТО в цей час глобальної напруги, ніж назвати нову штаб-квартиру організації на честь американського державного діяча.

Як повідомляв ONLINE.UA, вдова померлого від раку сенатора Джона Маккейна, Сінді, може стати його наступнецею в Сенаті США. На даний момент в лавах республіканців виникла гостра напруга на тлі дискусії щодо цього призначення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?