Росія направила до Сирії найбільшу партію військового вантажу
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія направила до Сирії найбільшу партію військового вантажу

Росія направила до Сирії найбільшу партію військового вантажу
Джерело:  online.ua

Росія направила до Сирії великий корабель з військовим вантажем, спрямованим на посилення армії Башара Асада. За даними порталу Bosphorus Observer, який відстежує прохід бойових кораблів через протоку Босфор, в даний час в Сирію з Новоросійська направляється російське транспортне судно "Спарта-3", яке вважається найбільшим контейнеровозом РФ, повідомляє ONLINE.UA.

Відзначається, що це не перший корабель з Росії, який був направлений до Сирії за останні кілька днів. Раніше туде ж вирушило морське судно, на борту якого була військова техніка, танки і БМП.

 Росія стягує в Сирію військову техніку (фото - twitter.com/YorukIsik)

Слід зазначити, що раніше російське Міноборони анонсувало військові навчання в Середземному морі біля берегів Сирії. При цьому пізніше прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ці навчання проводяться через ускладнення обстановки в Сирії. Йдеться про провінцію Ідліб, де, за словами Пєскова, ситуація залишає бажати кращого.

Російська військова техніка прямує до Сирії (фото - twitter.com/YorukIsik)

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія направила в Середземне море до берегів Сирії найпотужніше угруповання бойових кораблів. До його складу входить десять кораблів, оснащених крилатими ракетами "Калібр", а також два підводні човни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?