Відомий політик пішов у відставку заради дружини
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий політик пішов у відставку заради дружини

Відомий політик пішов у відставку заради дружини
Джерело:  online.ua

Міністр транспорту і комунікації Норвегії Кетіл Сульвік-Ольсен зважився піти у відставку, щоб дати можливість побудувати кар'єру своїй дружині, передає ONLINE.UA.

Політик зізнався, що разом із коханою і двома дітьми вони переїжджають до США, оскільки його дружині надійшла пропозиція про роботу у великій дитячій лікарні в американському штаті Алабама.

 "Було чудово обіймати посаду міністра транспорту і комунікації, і я б із задоволенням продовжував би робити це все своє життя. Але зараз настав час, щоб моя дружина змогла здійснити свою мрію. Коли з'являється така фантастична можливість, треба обов'язково нею користуватися. Вона жертвувала собою заради мене, тепер моя черга зробити те саме для неї", - додав міністр.

 Користувачі соцмереж схвалили рішення політика, назвавши його таким, що "заслуговує поваги" і "фантастичним прикладом для інших чоловіків".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній президент США Барак Обама та його дружина Мішель уклали багаторічну угоду з Netflix, за якою вони виступатимуть у якості продюсерів численних серіалів і фільмів для цього сервісу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?