Я це зроблю: Трамп шокував новою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я це зроблю: Трамп шокував новою заявою

Я це зроблю: Трамп шокував новою заявою
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон вийде зі Світової організації торгівлі, якщо вона не змінить своє ставлення і "не буде ставитися до Сполучених Штатів краще", передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

"Якщо вони не покращать свою роботу, я вийду із СОТ", - наголосив Трамп.

Голова Білого дому стверджує, що в СОТ "погано ставляться до США" протягом багатьох років і організації "необхідно змінитися".

Варто зазначити, що раніше торговий представник США Роберт Лайтхазер заявив, що вступ Китаю в СОТ у 2001 році був помилкою.

"Лайтхазер вже давно закликав США вжити більш агресивний підхід до СОТ, стверджуючи, що організація неспроможна мати справу з неринковою економікою, такою як Китай", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, нещодавно Трамп вкотре пригрозив обкласти європейські автомобілі 25-відсотковим податком, хоча раніше обіцяв не вводити нові тарифи, поки обидві сторони не досягнуть прогресу в торгових переговорах.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп після зустрічі з головою Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером у Вашингтоні заявив, що  США і Євросоюз домовилися працювати  разом з метою усунення бар’єрів у торгівлі. Юнкер назвав зустріч з головою Білого дому доволі конструктивною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?