Жерара Депардьє звинувачують у зґвалтуванні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Жерара Депардьє звинувачують у зґвалтуванні

Жерара Депардьє звинувачують у зґвалтуванні
Джерело:  online.ua

Популярного французького актора Жерара Депардьє звинуватили в нападі та зґвалтуванні молодої актриси.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на джерела у прокуратурі Парижа, передає ONLINE.UA.

Вказано, що обвинувачення проти зірки висунула 22-річна французька акторка і письменниця.

"Дівчина подала скаргу проти 69-річного актора 27 серпня у відділення жандармерії міста Ламбеск, що неподалік від Марселя. Вона стверджує, що зґвалтування сталося цього місяця вдома у Депардьє в Парижі. Справу розглядатимуть правоохоронці французької столиці", - сказано в повідомленні.

За попередніми даними, дівчина була знайома з актором і працювала на проекті, який стосувався особи, близької до зірки французького кіно.

Адвокат актора заявив, що Депардьє категорично заперечує обвинувачення.

Нагадаємо, 3 січня 2013 року президент Росії Володимир Путін підписав указ стосовно прийняття Жерара Депардьє до громадянства Російської Федерації. 29 серпня 2014 року Жерар Депардьє заявив, що Україна є частиною Росії. У травні 2015 р. під час кінофестивалю у Каннах Депардьє у мікрофон сказав: «Слава Україні!», що стало відповіддю журналістці на питання, чи змінив він своє ставлення до президента Росії В. Путіна та Росії через події на Донбасі. Актор сказав, що симпатизує українцям, обожнює Україну і Крим, куди неодноразово їздив. 8 серпня 2015 року Депардьє внесено до «Чорного списку Міністерства культури України».

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Disney припиняє співпрацю над проектами з Гарві Вайнштейном через скандал.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?