В ЄС пояснили, чому хочуть скасувати переведення годинників
Категорія
Світ
Дата публікації

В ЄС пояснили, чому хочуть скасувати переведення годинників

В ЄС пояснили, чому хочуть скасувати переведення годинників
Джерело:  online.ua

Євросоюз планує скасувати переведення годинників на літній і зимовий час. З даною заявою виступив президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер, передає ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.

Зазначається, що члени ЄС офіційно почали це обговорювати після того, як більшість опитаних громадян ЄС заявили, що переведення годинників слід скасувати.

"Понад 80% респондентів підтримали скасування переведення годинників на літній і зимовий час. У найбільшому онлайн-опитуванні в історії ЄС взяли участь близько 4,6 мільйона осіб", - сказано в повідомленні.

 Сам Юнкер наголосив, що вимагатиме скасування переходу на літній/зимовий час і що Єврокомісія "прийме рішення з цього питання сьогодні".

"Ми провели опитування, мільйони відповіли і вірять, що в майбутньому літній час має бути цілий рік, і це станеться. Люди цього хочуть, ми це зробимо", - сказав Юнкер.

Варто зазначити, що втілити це рішення в життя швидко не вдасться, оскільки, як відомо, цей документ повинні затвердити Європарламент і 28 держав-членів блоку.

Як повідомляв ONLINE.UA, влада Європейського Союзу активно працює над планом реформування Світової організації торгівлі (СОТ). Найближчим часом члени ЄС проведуть переговори, щоб зважити всі "за" та "проти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?