В Кремлі неочікувано анонсували три зустрічі Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі неочікувано анонсували три зустрічі Трампа і Путіна

В Кремлі неочікувано анонсували три зустрічі Трампа і Путіна
Джерело:  online.ua

У 2018 році президенти Росії і США Володимир Путін і Дональд Трамп можуть тричі зустрітися і поговорити на різних міжнародних заходах. Про це повідомив речник Кремля Дмитро Пєсков, передає ONLINE.UA з посиланням на "Известия".

"Усе залежить від взаємності", - підкреслив Пєсков, коментуючи цю інформацію.

Він також уточнив, що йдеться про святкування закінчення Першої світової війни у Франції, Східноазіатський саміт в Сінгапурі і зустріч лідерів великої двадцятки в Аргентині.

"11 листопада у Франції буде відзначатися 100-річчя закінчення Першої світової війни, куди запрошені лідери країн-учасниць конфлікту. За словами прес-секретаря президента РФ, візит Путіна на церемонію, пов'язану з цією історичною датою, опрацьовується", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вказано, що в Сінгапурі з 11 по 15 листопада триватиме Східноазіатський саміт, на якому очікується присутність і Трампа, і Путіна. Також в кінці листопада - на початку грудня в аргентинському Буенос-Айресі відбудеться зустріч глав держав Великої двадцятки, в якій традиційно беруть участь президенти РФ і США.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сенатор-республіканець Ренд Пол, який перебував з офіційним візитом у Москві, передав адміністрації президента Росії Володимира Путіна лист від американського лідера Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?