Без макіяжу: відома модель шокувала мережу новим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Без макіяжу: відома модель шокувала мережу новим фото

Без макіяжу: відома модель шокувала мережу новим фото
Джерело:  online.ua

Популярна модель та "ангел" Victoria's Secret Ельза Госк здивувала своїх фанатів новою світлиною. Красуня звикла демонструвати красу свого тіла у відвертих фотосесіях. Цього разу вона показала, як чудово виглядає без макіяжу, передає ONLINE.UA з посиланням на Instagram зірки соціальних мереж.

Красуня зробила селфі зблизька та розмістила його на своїй сторінці. Як виявилось, лице Ельзи Госк вкрите чималою кількістю веснянок. Та від цього модель виглядала не менш привабливо, ніж на професійних фото в модних глянцях. Це підтвердили і її прихильники, які написали чимало схвальних коментарів і не скупилися на компліменти. 

"Красуня", "Так навіть краще", "Просто неймовірно", "Не схожа на себе, якщо чесно", "Не впізнав", "Дуже мило виглядаєш" - пишуть у коментарях до фото прихильники дівчини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram. Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?