У Новій Зеландії хочуть заборонити кішок
Категорія
Світ
Дата публікації

У Новій Зеландії хочуть заборонити кішок

У Новій Зеландії хочуть заборонити кішок
Джерело:  online.ua

У регіоні Нової Зеландії пропонують заборонити жителям заводити нових кішок після смерті тих, які в них є. З такою незвичною пропозицією виступила Регіональна рада країни, заявивши, що це лише спроба захистити тварин, передає ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

"Відповідно до плану влади округу Омаі в Новій Зеландії, передбачається стерилізація, чіпування та реєстрація всіх домашніх кішок. Після смерті кішки жителям не дозволяється мати іншу", - сказано в повідомленні.

Окрім того, місцева влада стверджує, що домашні кішки винищують птахів у регіоні.

Цю пропозицію планують обговорювати до кінця жовтня. Варто зазначити, що жителі регіону уже розкритикували подібну ідею і виступили проти цієї ініціативи.

Нагадаємо, нещодавно у Нідерландах програміст винайшов пристрій, який навчив розпізнавати пику сусідського кота і впускати його додому.Програміст розповів, що один кіт став приходити до його дому в останні кілька років. З’ясувавши, що це сусідський Бобіс, було вирішено впускати його. Щоб не змушувати тварину чекати, чоловік за $50 і деякий час зміг розробити систему розпізнавання.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в Україні вибрали найбільшого кота країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?