ЗМІ розповіли, як Трамп намагався скупити компромат на себе
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ розповіли, як Трамп намагався скупити компромат на себе

ЗМІ розповіли, як Трамп намагався скупити компромат на себе
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп разом зі своїм екс-адвокатом Майклом Коеном збиралися скупити весь компромат, який на главу Сполучених Штатів зібрало видання National Enquirer, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Times.

Як зазначається, головним свідком у цій справі виступатиме генеральний директор American Media (материнської компанії National Enquirer) Девід Пекер. САме він роками скуповував компромат на Трампа, але не давав йому ходу і заборонив своїм співробітникам використовувати накопичені матеріали під час президентської кампанії 2016 року.

"У серпні 2016 року American Media придбала права на історію колишньої моделі Playboy Карен Макдугал за $ 150 тис. і зобов'язання використовувати ресурси видань групи для просування її кар'єри як спеціаліста з фітнесу. Однак American Media так і не опублікувала її історію про інтимні стосунки з Трампом. У справі також фігурує епізод з виплатою $ 130 тис. колишній порноактрисі Стефані Кліффорд, також відомої як Стормі Деніелс. Вона також стверджувала, що мала інтимні стосунки з мільярдером", - передає видання.

Нагадаємо, що розслідування проти колишнього адвоката Трампа веде команда спецпрокурора Роберта Мюллера.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у січні 2017 року спецслужби США зробили висновок про те, що Росія втрутилася у вибори, щоб спробувати допомогти Трампу перемогти кандидата від Демократичної партії США Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?