Вбивство Захарченко: в РФ повідомили шокуючі подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство Захарченко: в РФ повідомили шокуючі подробиці

Вбивство Захарченко: в РФ повідомили шокуючі подробиці
Джерело:  online.ua

Вибуховий пристрій, від якого загинув ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко, був закладений в лампу в кафе "Сепар".

Про це повідомляє російська газета "Коммерсант" з посиланням на свої джерела, передає ONLINE.UA.

Так, за попередніми даними, вибуховий пристрій був закладений в люстру або торшер в приміщенні і був приведений в дію за допомогою телефонного дзвінка. Також вказано, що кафе належало начальнику охорони Захарченка, а з огляду на те, що в ньому часто бували "високопоставлені гості", ретельно охоронялося.

 "Таким чином, без допомоги своїх встановити бомбу в ньому було практично неможливо. При цьому припускається, що в момент вибуху виконавець вбивства перебував поруч з кафе. Дзвінок, який ініціював підрив, він зробив щойно Захарченко увійшов всередину закладу", - сказано в повідомленні.

Зазначимо, в МЗС України заявили, що швидка реакція МЗС Росії щодо вбивства Олександра Захарченка виказує російські спроби прикрити маріонеток, яких підтримує Кремль.

Як повідомляв ONLINE.UA, 31 серпня ватажок ДНР Олександр Захарченко помер у лікарні після вибуху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?