Мені дуже соромно: Лукашенко нарешті пояснив хвилю відставок в Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Мені дуже соромно: Лукашенко нарешті пояснив хвилю відставок в Білорусі

Мені дуже соромно: Лукашенко нарешті пояснив хвилю відставок в Білорусі
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Александр Лукашенко заявив, що одною з головних причин, яка спровокувала потужну хвилю відставок в уряді країни стало пияцтво чиновників, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.

Зазначимо, що нещодавно свої посади втратили прем’єр Андрєй Кобяков, чотири з п’яти віце-прем’єрів (зокрема першого віце-прем’єра) та чотири міністри. Тоді причиною масштабних кадрових перестановок білоруський лідер назвав  неуспішну роботу з відновлення Оршанського району Вітебської області.

Лукашенко анонсував нові кадрові перестановки, заявивши про пияцтво чиновників.

 "Публічно хочу сказати про неприпустимість пияцтва. Мені соромно про це говорити, але багато керівників, яких я відправив недавно, за комір закладали пристойно... Я не контролюю вас, з ким ви випиваєте, з ким ви ходите в лазню, з ким розмовляєте. На здоров'я. Ви - керівники, ви повинні все це вміти. Але що стосується п'янки, ви повинні знати свою міру, ви повинні знати, з ким, де і скільки, як в народі кажуть. Якщо ви це почуття втрачаєте - ви не керівник. І ось з цієї причини нам доведеться з деякими найближчим часом розлучитися", - заявив він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Лукашенко висував публічні звинувачення Росії через "варварське ставлення" до Білорусі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?