Хочуть поставити Донбас на коліна: як Путін відреагував на смерть Захарченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть поставити Донбас на коліна: як Путін відреагував на смерть Захарченко

Хочуть поставити Донбас на коліна: як Путін відреагував на смерть Захарченко
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін висловив співчуття у зв'язку з убивством ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка. Очільник Кремля заявив, що це спроба "поставити Донбас на коліна", передає ONLINE.UA з посиланням на сайт президента РФ.

"Підле вбивство Олександра Захарченка - це ще одне свідчення: ті, хто вибрав шлях терору, насильства, залякування, не хочуть шукати мирне, політичне рішення конфлікту, не хочуть вести реальний діалог з жителями південного сходу. А роблять небезпечну ставку на дестабілізацію ситуації, на те, щоб поставити народ Донбасу на коліна. Цього в них не вийде", - йдеться у його письмовій заяві.

Очільник Кремля додав, що розраховує на те, що організатори і виконавці вбивства будуть покарані. Він також зазначив, що Росія "буде разом з Донбасом".

"Хочу ще раз висловити співчуття рідним і близьким Олександра Володимировича Захарченка, всім жителям Донбасу. Росія завжди буде разом з вами", - зазначив президент РФ.

Нагадаємо, слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу у зв'язку з убивством Захарченка за статтею "акт міжнародного тероризму" (стаття 361 КК РФ).

Як повідомляв ONLINE.UA, вибуховий пристрій, від якого загинув ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко, був закладений в лампу в кафе "Сепар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?