В Одесі пограбували відомий український гурт
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі пограбували відомий український гурт

В Одесі пограбували відомий український гурт
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 31 серпня, під час гастролей невідомі пограбували автобус популярного українського гурту "СКАЙ", передає ONLINE.UA.

Зазначається, що інцидент стався біля одного з пляжних клубів Одеси. З автобуса викрали всі інструменти, в тому числі дві ексклюзивні гітари музикантів.

Зараз учасники гурту через соцмережі шукають свідків пограбування. Музиканти просять всіх, хто володіє будь-якою інформацією, зв'язатися з ними через сторінку у Facebook. Тому, хто знайде інструменти, обіцяють винагороду.

"Гурт СКАЙ звертається до представників ЗМІ та людей, що могли стати свідками пограбування. Будемо вдячні за поширення та надання будь-якої інформації, що допоможе в пошуках інструменту. ВАЖЛИВО!!! Тому, хто поверне цілі та неушкоджені інструменти, виділено винагороду у розмірі 2000$!", - сказано в повідомленні.

"СКАЙ" -  український рок-гурт, що виконує музику в стилі альтернативний рок, поп-рок та нової хвилі пост-панку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відома журналістка Соня Кошкіна розповіла про пограбування у квартирі своїх батьків: після вторгнення усередину помешкання, зловмисники не взяли цінні речі та гроші, але влаштували справжній гармидер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?