Белью зробив неочікуваний прогноз щодо бою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Белью зробив неочікуваний прогноз щодо бою з Усиком

Белью зробив неочікуваний прогноз щодо бою з Усиком
Джерело:  online.ua

 Почесний чемпіон WBC британець Тоні Белью, який незабаром зустрінеться з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком, заявив, що зможе отримати перемогу над українцем нокаутом, передає ONLINE.UA з посиланням н а  BoxingScene.

"Перемога над Усиком назавжди залишить мені спадщину, її вже ніхто не зможе зачепити. Це моя мета. У мене є варіанти більш прибуткових боїв, але така можливість надається раз у житті. Я не дурний боєць і не з тих, хто приймає на себе занадто багато ударів, але цього разу, напевно, я готовий це зробити. Якщо потрібно буде - я так і зроблю. Я пройду через це і нокаутую Усика. Упевнений, що зможу його перемогти", - заявив британець.

Раніше стало відомо, що бій українського боксера Олександра Усика і чемпіона світу у важкій вазі Тоні Белью відбудеться в Лондоні на стадіоні "Евертона". Британський боксер запевнив, що відповідні домовленості вже досягнуті зі стороною Усика.  Белью також пояснив, що виступав проти проведення бою з Усиком в Ліверпулі на стадіоні Goodison Park, так як цей стадіон є єдиним, на якому він відчуває себе невпевнено від хвилювання.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Белью назвав єдину умову щодо майбутнього бою з Усиком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?