Український Він Дізель: Потап здивував фанатів зміною зовнішності
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Український Він Дізель: Потап здивував фанатів зміною зовнішності

Український Він Дізель: Потап здивував фанатів зміною зовнішності
Джерело:  online.ua

Популярний український співак і продюсер Олексій Потапенко (Потап) вирішив підкорегувати сценічний образ - виконавець збрив бороду. Прихильники зірки оцінили зміну у зовнішності артиста, назвавши його "українським Він Дізелем". Проте знайшлися й ті, хто нещадно розкритикував музиканта, передає ONLINE.UA.

Потап опублікував декіла фото в своєму Instagram, на яких демонструє, як виглядає без бороди. Світлини за лічені години зібрали тисячі лайків та коментарів.

"На людину став схожий; як дзвіночок: український Він Дізель; мило виглядаєш; О, наче на двадцять років помолодшав, а то з тією сивою бородою як дідусь старенький...; незвично; красень; з бородою було набагато краще", - пишуть в коментарях до фото шанувальники Потапа.

Потап -  український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, та тренер вокального шоу на «1+1» «Голос країни». В 2014 році, під час російсько-української війни відзначився подякою Росії «від всіх українських артистів», яку виголосив на церемонії «RU.TV» зі знятими штанами. Продовжував концертну діяльність в Росії і далі. Одночасно на концертах в Україні акцентував свою патріотичну позицію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Настя Каменських викликала фурор відвертим вбранням на фестивалі в Юрмалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?