Вчені розкрили головний секрет швидкого схуднення
Категорія
Світ
Дата публікації

Вчені розкрили головний секрет швидкого схуднення

Вчені розкрили головний секрет швидкого схуднення
Джерело:  online.ua

Вчені з Університету Суррея у Великій Британії заявили, що пізній сніданок і рання вечеря сприяють зниженню ваги. Це підтвердили результати багатьох експериментів, які провели науковці, передає ONLINE.UA з посиланням на Journal of Nutritional Sciences.

 Як зазначається, в першому експерименті брали участь 16 осіб у віці від 29 до 57 років. Вони дотримувалися традиційного раціону харчування, без суворих обмежень, але дев'ять з них снідали на півтори години пізніше звичайного і на півтори години раніше вечеряли.

Вказано, що люди, які змінили час прийому їжі, схудли вдвічі більше, ніж люди, які харчувалися за старим графіком. Представники першої групи розповіли, що у них знизився апетит і зменшилася кількість перекусів протягом дня.

 "Як ми бачили у цих учасників, дотримання такого прийому їжі не завжди може бути сумісним із сімейним та соціальним життям. Але потрібно прагнути до цього, оскільки потенційні переваги такої дієти очевидні", - заявив доктор Джонатан Джонстон з Університету Суррея.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зайва вага у жінок до настання менопаузи захищає організм від виникнення раку молочної залози.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?