В США вийшов скандальний довгоочікуваний фільм про Трампа і Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

В США вийшов скандальний довгоочікуваний фільм про Трампа і Путіна

В США вийшов скандальний довгоочікуваний фільм про Трампа і Путіна
Джерело:  online.ua

31 серпня в США відбулася прем'єра документального фільму "Активні заходи" Джека Брайана. Ця стрічка простежує багаторічний зв'язок американського лідера Дональда Трампа і російського президента Володимира Путіна, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Variety.

Автор стрічки має намір розповісти своєму глядачу про ймовірне втручання Росії у президентські вибори в США у 2016 році. На думку творців картини, Трамп був маріонеткою Путіна протягом десятиліть.

"Режисер фільму впевнений, що вже 30 років Путін веде таємну політичну війну, мета якої – порушити і контролювати світові події за допомогою кібератак, пропагандистських кампаній і корупції. Автор стрічки стверджує, що вплив російського президента поширюється і на Білий дім", - сказано в повідомленні.

У фільмі є інтерв'ю з сенатором Джоном Маккейном, кандидатом у президенти США Хілларі Клінтон, колишнім послом США в Росії Майклом Макфолом, сенатором Шелдоном Уайтхаузом, колишнім агентом ЦРУ Стівеном Холом, колишнім начальником штабу ЦРУ і начальником штабу Пентагону Джеремі Башем, а також колишнім директором ЦРУ Джеймсом Вулсі.

Варто зазначити, що у трейлері фігурують кадри з СБУ, українським бізнесменом Дмитром Фірташем і Евромайданом.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у січні 2017 року спецслужби США зробили висновок про те, що Росія втрутилася у вибори,  щоб спробувати допомогти Трампу перемогти кандидата від Демократичної партії США Хілларі Клінтон.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?