Названі основні версії вбивства Захарченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Названі основні версії вбивства Захарченко

Названі основні версії вбивства Захарченко
Джерело:  online.ua

Глава СБУ Василь Грицак заявив, що основною версією вбивства глави бойовиків ОРДО Олександра Захарченка " є зачистка тих, хто в 2014 році сприяв введенню російських військ на Донбас", передає ONLINE.UA.

Він назвав ситуацію, що склалася, доволі прогнозованою.

"Проходить методична зачистка всіх тих, хто в 2014 році сприяв введенню російських військ на Донбас, хто сприяв створенню псевдонародних республік... Ми вважаємо, що проводиться методична зачистка тих, хто знає занадто багато і у кого на руках кров, тих, хто не потрібен в подальшому як свідки", - сказав Грицак.

В СБУ додали, що розглядають й іншу версію - це розборки на комерційній основі, оскільки дуже багато майна, підприємств, були віджаті, розділені і було багато ображених у керівництві як "ЛНР", так і "ДНР".

 Окрім того, Грицак додав, що його не дивує, що Україну зараз "звинувачують у всіх гріхах". Глава СБУ також наголосив, що у відомства поки немає ніяких даних про затримання української диверсійної групи.

Як повідомляв ONLINE.UA, 31 серпня  ватажок ДНР Олександр Захарченко помер  у лікарні після вибуху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?