В США застрелили популярну акторку
Категорія
Події
Дата публікації

В США застрелили популярну акторку

В США застрелили популярну акторку
Джерело:  online.ua

В штаті Каліфорнія застрелили відому акторку Ванессу Маркес, яка здобула популярність після ролі в серіалі "Швидка допомога". Інцидент стався 30 серпня в будинку зірки, яка страждала від психічного розладу, передає ONLINE.UA з посиланням на Los Angeles Times, 
Вказано, що поліцейські прибули в будинок до Маркес, коли у неї стався нервовий напад. Після цього вони півтори години вмовляли Маркес поїхати в лікарню.

"Потім, за їхніми словами, вона наставила на них пістолет. Згодом з'ясувалося, що в руках у актриси була дитяча іграшка, однак двоє поліцейських вирішили, що це справжня зброя, і вистрілили в Маркес. Вона померла на місці події. Поліцейський департамент Лос-Анджелеса розслідує те, що трапилося", - сказано в повідомленні.

Маркес прославилася після ролі медсестри Венді Голдман в американському серіалі "Швидка допомога", де знімалася з 1994 по 1997 роки. Сам серіал виходив на екрани протягом 15 сезонів - з 1994 по 2009-й. За час свого існування він отримав 23 премії Еммі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярного французького актора Жерара Депардьє звинуватили в нападі та зґвалтуванні молодої актриси.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?