Бойовики продовжують прицільні обстріли на Донбасі: ЗСУ зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують прицільні обстріли на Донбасі: ЗСУ зазнали втрат

Бойовики продовжують прицільні обстріли на Донбасі: ЗСУ зазнали втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі трохи стабілізувалася, але бойовики продовжують вести провокаційні обстріли по позиціях українських захисників. В результаті ворожих обстрілів загинув один боєць ЗСУ, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 1 вересня, бойовики 11 разів відкривали вогонь по позиціях ООС. Вони вели прицільний вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї в районі Троїцького, Кримського, Південного, Водяного, Павлопіля і Широкиного. Відзначається, що українські військові дотримувалися взятих на себе зобов'язань щодо домовленостей по шкільному перемир'ю.

Разом з тим, за даними розвідки, противник зазнав втрат - повідомляється про трьох знищених і двох поранених бойовиків.

"З початку поточної доби, 2 вересня, бойовики двічі обстріляли українські позиції. На Донецькому напрямку - біля Мар'їнки зі стрілецької зброї, на Маріупольському - зі стрілецької зброї і гранатометів в районі Лебединського", - йдеться у зведенні штабу ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в СБУ назвали основні версії вбивства ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченко, який помер 31 серпня в результаті вибуху в окупованому Донецьку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?