Порошенко обговорив з Волкером кроки по деокупації Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко обговорив з Волкером кроки по деокупації Донбасу

Порошенко обговорив з Волкером кроки по деокупації Донбасу
Джерело:  online.ua

У Вашингтоні відбулася зустріч українського президента Петра Порошенка і спецпредставника Держдепу США з питань України Курта Волкера. Під час переговорів вони обговорили подальші кроки по деокупації Донбасу, а також домовилися про посилення співпраці для недопущення втручання Росії у вибори президента в Україні в 2019 році.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

Повідомляється, що в ході зустрічі Порошенко подякував США за посилення санкційного тиску на Росію. Він також закликав американську владу ввести нові санкції проти РФ, спрямовані на негайне звільнення українських політв'язнів, яких Москва незаконно утримує в російських в'язницях. Також Порошенко і Волкер обговорили посилення обороноздатності української армії.

Слід зазначити, що перед переговорами з Волкером Порошенко 1 вересня в Вашингтоні провів зустріч з делегацією Сенату США. З американськими політиками він обговорив посилення санкцій проти Росії і подальші кроки по деокупації українських Криму і Донбасу. Також Порошенко звернув увагу сенаторів США на протиправну діяльність Росії в районі Керченської протоки і Азовського моря.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що спеціальний представник Держдепартаменту США Курт Волкер заявив, що США готові розширити поставки озброєння Україні, щоб зміцнити її морські і повітряні сили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?