Трамп скасував допомогу ще одній країні
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп скасував допомогу ще одній країні

Трамп скасував допомогу ще одній країні
Джерело:  Reuters

США не будуть виділяти матеріальну допомогу Пакистану в розмірі 300 млн доларів, яка повинна була піти на проведення контртерористичних операцій в країні.

Таке рішення прийняв президент США Дональд Трамп, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Допомога США Пакистану, яка була запланована в бюджеті країни, піде на інші цілі. За словами офіційного представника Міноборони США Коуна Фолкнера, Трамп відмовився допомагати Пакистану через нерішучі дії країни. Невиплачені в рамках допомоги Ісламабаду 300 млн доларів, за словами Фолкнера, підуть на позачергові пріоритетні завдання США, якщо рішення Трампа буде схвалено Конгресом.

На початку 2018года Держдеп США вже анонсував припинення виплати допомоги США Пакистану. Тоді повідомлялося, що допомога буде відновлена після того, як влада цієї країни здійснить рішучі дії проти екстремістських угруповань.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трамп заборонив надавати допомогу на розвиток Сирії, на що планувалося виділити 230 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?