Огидна вимога: Тереза ​​Мей виступила з категоричною заявою по Brexit
Категорія
Політика
Дата публікації

Огидна вимога: Тереза ​​Мей виступила з категоричною заявою по Brexit

Огидна вимога: Тереза ​​Мей виступила з категоричною заявою по Brexit
Джерело:  online.ua

Прем'єрка Великої Британії Тереза Мей виступила категорично проти проведення другого референдуму по Brexit. Вона вважає цю вимогу огидною і заявила, що не здасться тим, хто вимагає провести голосування по визначенню умов виходу країни з Євросоюзу.

Свою категоричну позицію по Brexit британська прем'єрка виклала в статті для The Sunday Telegraph, повідомляє ONLINE.UA.

Мей запевнила, що ніхто не змусить її піти на компроміси, спрямовані проти національних інтересів Великої Британії. Вона заявила, що буде захищати план уряду країни щодо виходу з ЄС і протистояти всім, хто хоче його порушити.

"Ми хочемо вийти з вигідною угодою, і ми впевнені, що можемо її досягти. Але, звичайно, потрібно провести ще багато переговорів. З деяких питань будуть серйозні труднощі і для Британії, і для ЄС", - написала Мей.

У той же час євроскептики наполягають на жорсткому Brexit, який передбачає вихід Британії з Європейського єдиного ринку, Митного союзу ЄС і припинення поширення юрисдикції Суду Європейського союзу в країні. Мей вважає цю вимогу огидною зрадою демократії Великої Британії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що екс-міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон називав план прем'єрки Терези Мей по Brexit "історичною помилкою", яка призведе до приниження цілої нації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?