Російські пранкери намагалися спровокувати міністра оборони України: з'явилися подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські пранкери намагалися спровокувати міністра оборони України: з'явилися подробиці

Російські пранкери намагалися спровокувати міністра оборони України: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

В ніч з 1 на 2 вересня російські пранкери подзвонили міністру оборони України Степану Полтораку і здійснили спробу спровокувати главу українського Міноборони висловитися з приводу подій на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони України.

Відзначається, що спроба російських пранкерів спровокувати Полторака була миттєво припинена. В оборонному відомстві України вважають, що пранкери діяли з метою перекласти відповідальність за вбивство Захарченко та інші останні події на Донбасі на українських військових.

"Під час розмови були сфабриковані голоси відомих людей. Мета такої витівки - перекласти відповідальність за останні події в Донецьку на українських військових. Їх спроба була відразу ж викрита, і вони, на зрозумілій для них мові, були "відправлені у відповідному напрямку", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Нагадаємо, в "ДНР" вже затримали чотирьох українців, яких звинувачують в причетності до вбивства Захарченко, який загинув в результаті вибуху в Донецьку 31 серпня. В Україні вважають, що бойовики вибили із затриманих "визнання", та зазначають, що у справі про вбивство Захарченко проходять 14 підозрюваних.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" розповіли, якою бомбою підірвали Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?