Українські тенісистки встановили національний рекорд на турнірах Великого шолома
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українські тенісистки встановили національний рекорд на турнірах Великого шолома

Українські тенісистки встановили національний рекорд на турнірах Великого шолома
Джерело:  online.ua

Відомі українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко вийшли в 1/8 фіналу US Open, який на даний момент проходить в Нью-Йорку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу чемпіонату.

Відзначається, що Світоліна і Цуренко таким чином встановили національний рекорд України, так як раніше в історії українського тенісу ніколи в основній сітці на другому тижні турнірів Великого шолома не грало більше однієї спортсменки з України.

В 1/8 фіналу US Open Еліна Світоліна зіграє проти латвійки Анастасії Севастової, а Леся Цуренко зустрінеться з тенісисткою з Чехії Маркетою Вондроусовою. Їх матчі відбудуться 3 вересня, в понеділок.

Нагадаємо, Леся Цуренко пройшла в 1/8 фіналу US Open завдяки перемозі в матчі з чешкою Катериною Синякової. Друга ракетка України обіграла суперницю з рахунком 6:4, 6:0.

Еліна Світоліна вийшла з перемогою з 1/16 фіналу турніру Великого шолома, в якому їй вдалося обіграти суперницю з Китаю Ван Цян. Матч тривав трохи більше години, за які Світоліна без проблем виграла два сети з рахунком 6:4, 6:4.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Леся Цуренко здобула сенсаційну перемогу на турнірі Premier 5.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?