Росія поставила бойовикам на Донбас нову партію важкого озброєння - СЦКК
Категорія
Події
Дата публікації

Росія поставила бойовикам на Донбас нову партію важкого озброєння - СЦКК

Росія поставила бойовикам на Донбас нову партію важкого озброєння - СЦКК
Джерело:  online.ua

На окупованому Донбасі в черговий раз зафіксовано нове важке озброєння, яке Росія поставила бойовикам. СММ ОБСЄ повідомила, що в нова бойова техніка розташована з порушенням ліній відведення озброєння.

Про це повідомив прес-центр штабу ООС, з посиланням на звіт СЦКК від 1 вересня, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що українська сторона СЦКК зафіксувала на окупованому Донбасі чотири танка Т-64, сім танків Т-72, чотири РСЗВ "Град", шість прицільних гаубиць "Мста-Б" 152-мм калібру, а також сім самохідних гаубиць "Гвоздика".

Також в повідомленні ООС йдеться, що спільно з СММ ОБСЄ Спільний центр по контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін 1 вересня координував і супроводжував ремонтно-відновлювальні роботи в Луганській і Донецькій областях. Йдеться про ремонт на розподільній мережі водопроводу в Станиці Луганській і монтажі нової ділянки водопроводу в Золотому-5.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики 1 вересня 11 разів порушили шкільне перемир'я на Донбасі. В результаті прицільних ворожих обстрілів загинув один український захисник і ще двоє отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?