Макрон розказав про головну ціль Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Макрон розказав про головну ціль Путіна

Макрон розказав про головну ціль Путіна
Джерело:  online.ua

Французський лідер Еммануель Макрон заявив, що головною ціллю очільника Кремля Володимира Путіна є "демонтаж Європейського Союзу", і що він зробить все можливе, щоб втілити її в життя, передає ONLINE.UA з посиланням на SVT.

Макрон зізнався, що поважає Путіна в першу чергу, як політика, проте його лякають подібна настрої російського президента.

"Я є одним з тих, хто вважає, що ми повинні разом з Росією вибудувати нову архітектуру безпеки – нам потрібна подібна дискусія разом з Росією. Але мрія Володимира Путіна - демонтаж Євросоюзу", - сказав президент Франції, натякнувши, що зробить все можливе, щоб цього не сталося.

Варто зазначити, що влада РФ поки не прокоментувала заяву французького лідера.

Нагадаємо, нещодавно Макрон заявив, що ЄС необхідні "стратегічні відносини" з Туреччиною і Росією заради міжнародної стабільності. Окрім того, французький лідер запропонував "оновити" взаємодію з Москвою з питань кібербезпеки й оборони. Еммануель Макрон додав, що в діалозі між Росією і ЄС необхідно окреслити "нові контури".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Макрон виступив з категоричною заявою щодо санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?