Ціни на нафту почали знижуватися
Категорія
Економіка
Дата публікації

Ціни на нафту почали знижуватися

Ціни на нафту почали знижуватися
Джерело:  online.ua

В ході азіатських торгів 3 вересня, ціни на нафту еталонних марок пішли вниз, передає ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.

Так, ціна листопадових ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures вранці зменшилася на 25 центів (0,32%) - до 77,39 долара за барель.

"Жовтневий контракт на нафту WTI на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) опустився на 18 центів (0,26%) - до 69,62 долара за барель", - сказано в повідомленні.

Окрім того, вказано, що основних торгів на NYMEX 3 вересня не буде, оскількі американські біржі закриті у зв'язку зі святкуванням Дня праці.

Варто зазначити, що котирування листопадового ф'ючерсу на Brent опустилися на 0,38 долара (0,49%), до 77,64 долара за барель, а жовтнева WTI подешевшала на 45 центів (0,64%), до 69,8 долара за барель. За підсумками серпня нафта Brent подорожчала на 4,3%, продемонструвавши найзначніше зростання з квітня, а WTI - всього на 1,5%.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  американський президент Дональд Трамп заявив, що Організація країн-експортерів нафти "маніпулює" світовим ринком нафти, а також додав, що вона повинна негайно припинити це робити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?