Лавров назвав "єдиний спосіб" врегулювання конфлікту на Донбасі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров назвав "єдиний спосіб" врегулювання конфлікту на Донбасі

Лавров назвав "єдиний спосіб" врегулювання конфлікту на Донбасі
Джерело:  online.ua

Глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що єдиним способом врегулювання збройного конфлікту на території окупованого Донбасу є виконання Мінських домовленостей, передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Російський дипломат вкотре повторив, що влада РФ готова до компромісі у цьому питанні.

"Ми готові до компромісів у будь-якому конфлікті, у будь-якій кризі, де Російська Федерація так чи інакше бере участь в зусиллях по його врегулюванню – будь то Сирія ... або будь то українське врегулювання, де ми зіграли вирішальну роль у виробленні Мінських домовленостей, які залишаються єдиним шляхом подолання кризи на сході України", - сказав Лавров.

Після цього російський міністр цинічно зазначив, що врегулювання конфлікту на Донбасі "на жаль, залежить не тільки від РФ".

"У дужках зазначу, що навряд чи до виборів в Україні київська влада зможе змінити свою повністю деструктивну лінію на саботаж і підрив всього того, про що домовилися лідери Росії, Німеччини, Франції та України в лютому 2015 року ", – додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лавров заявив, що офіційний Київ не буде виконувати Мінські домовленості до виборів. Він також додав, що Україна намагається йти проти історії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?