Качинський: на Польщу намагаються напасти
Категорія
Політика
Дата публікації

Качинський: на Польщу намагаються напасти

Качинський: на Польщу намагаються напасти
Джерело:  online.ua

Один із найвпливовіших польських політиків, лідер керівної партії "Право і справедливість" Ярослав Качинський заявив, що Польща, хоч і належить до ЄС, однак повинна зробити все можливе, щоб не "заразитися соціальними захворюваннями", які домінують в Європейському Союзі, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Окрім того, політик наголосив, що Польщу постійно атакують, намагаючись принизити країну на міжнародній арені.

"Членство у ЄС є найкоротшим шляхом для Польщі досягнути паритету з її західними союзниками, коли мова йде про рівень життя. Але це не означає, що ми повинні повторити помилки Заходу і заразитися соціальними захворюваннями, які там домінують... На нас намагаються напасти зсередини і зовні ... способами, які знецінюють реальність і прагнуть принизити Польщу. Легко обслуговувати інтереси наймогутніших. Якщо ви хочете служити суспільству, нації, це набагато складніше ", - заявив глава PiS.

Окрім того, Качинський вкотре намагався захистити демократичну репутацію своєї партії і звинуватити критиків в тому, що вони служать владним інтересам і укладають угоди з сильними світу цього.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  польський лідер Анджей Дуда заявив, що Польща підтримує збереження санкцій проти Росії, а також виступає проти перезавантаження будь-яких відносин з Кремлем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?