Стало відомо, як Меган Маркл лагідно називає принца Гаррі - відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відомо, як Меган Маркл лагідно називає принца Гаррі - відео

Стало відомо, як Меган Маркл лагідно називає принца Гаррі - відео
Джерело:  online.ua

Герцогиня Cассекська Меган Маркл лагідно називає свого чоловіка принца Гаррі - "моє кохання", передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Видання зазначає, що нещодавно зіркова пара відвідала показ мюзиклу "Гамільтон" в лондонському театрі "Вікторія Палас".

"Увагу громадськості привернула не лише відверта коротка сукня герцогині Сассекської від бренду Judith and Charles, а також ще одне сентиментальне порушення правил етикету королівської сім'ї", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що коли спектакль закінчився, закохані вирішили піти за лаштунки, щоб познайомитися з акторами і сфотографуватися з ними на пам'ять. В один з моментів Меган звернулася до Гаррі: "Ти все бачиш, кохання моє?".

Це почули члени трупи та зворушливо відреагували.

Нагадаємо, нещодавно британка Челсі Деві, яка раніше була дівчиною принца Гаррі, заявила, що не змогла поєднати долю з колишнім бойфрендом через надмірну увагу ЗМІ. Вона також зізналася, що їхнім щасливим стосункам завадив той факт, що вони була надто різними.

Як повідомляв ONLINE.UA, принц Гаррі мав намір освідчитися Челсі Деві, однак трапилася подія, яка кардинально змінила його плани.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?