Гройсман розказав, коли завершиться дискусія щодо ціни на газ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Гройсман розказав, коли завершиться дискусія щодо ціни на газ

Гройсман розказав, коли завершиться дискусія щодо ціни на газ
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що у вересні поточного року має нарешті завершитися дискусія щодо питання ціни на газ для населення.

Про це він розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Моя стратегія полягає в тому, що за 10 років Україна має отримати мінімальний вплив боргів на ВВП і на життя кожного українця. От в чому і дискусія. І ми її ведемо близько року. Думаю, що ми її фіналізуємо уже у вересні місяці", - заявив Гройсман, коментуючи відкладення урядом питання щодо підвищення ціни на газ для населення.

Голова Кабміну вкотре наголосив, що для нього пріорітетним є питання українських громадян і їх соціального захисту.

"Для мене є завдання при неминучості зміни ціни опрацювати всі механізми додаткового соціального захисту, щоб людей захистити", - сказав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що після тривалих дискусій готовий до компромісу з МВФ в питанні щодо ціни на газ. Він зазначив, що головна його мета — відстояти інтереси України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?