РФ хоче розчленувати Україну: Клімкін зробив резонансну заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ хоче розчленувати Україну: Клімкін зробив резонансну заяву

РФ хоче розчленувати Україну: Клімкін зробив резонансну заяву
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що РФ домагається того, щоб Україна перестала існувати як незалежна держава. Окрім того, він підкреслив, що Кремль хоче розчленувати українську державу.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV, передає ONLINE.UA

"Я вважаю, багато це казав, в тому числі і нашим друзям і партнерам, що насправді Росія прагне не реваншу проросійських сил в Україні. Росія прагне спочатку дестабілізувати, потім послабити Україну, а потім зробити так, щоб нас не існувало. Я думаю, що, на жаль, в Росії багато людей, які прекрасно розуміють, що проросійська реальність на сьогодні (в Україні), більша неможлива", - сказав він.

Дипломат зазначив, що якщо детально проаналізувати російські кроки і те, що говорять росіяни, то можна чітко розпізнати спроби РФ змінити політичний баланс. На даний момент МЗС України проводить інвентаризацію нормативно-правових актів з РФ і найближчим часом може розірвати договір про дружбу.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше Клімкін заявив, що виступає проти припинення пасажирського транспортного сполучення з Росією, оскільки в РФ перебувають мільйони українців. Він закликав подивитися на цю проблему в цілому, а не через призму політичних гасел.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?