Ситуація на Донбасі знову загострилася: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі знову загострилася: серед бійців ЗСУ є поранені

Ситуація на Донбасі знову загострилася: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі знову загострюється. Бойовики підсилюють обстріли по позиціях українських захисників, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону. В ході бойових дій поранення отримали двоє українських військових.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 3 вересня, ворог здійснив 20 обстрілів по позиціях ООС. Противник вів вогонь на всіх напрямках з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили українські військові в районах Кримського, Зайцевого, Миронівського, Опитного, Шумів, Пєсков, Гнутового, Павлопіля, Лебединського та Водяного.

За даними розвідки, в ході бойових дій противник зазнав втрат - повідомляється про двох знищених і двох поранених бойовиків.

"З початку поточної доби, 4 вересня, противник 6 раз обстріляв позиції наших військ. На Донецькому напрямку - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Красногоровки. На Маріупольському напрямку - з великокаліберних кулеметів біля населених пунктів Гнутове, Лебединське і Широкино. Втрат серед наших захисників немає", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія поставила бойовикам на Донбас нову партію важкого озброєння, яку зафіксувала СММ ОБСЄ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?