У роботі Instagram і Facebook стався масштабний збій
Категорія
Технології
Дата публікації

У роботі Instagram і Facebook стався масштабний збій

У роботі Instagram і Facebook стався масштабний збій
Джерело:  online.ua

4 вересня у роботі соціальних мереж Instagram і Facebook, а також додатку для обміну повідомленнями Facebook Messenger стався масштабний збій. Про це повідомляють користувачі інтернету. Окрім того, про те, що сталося, стало відомо з даних сервісу Downdetector, передає ONLINE.UA.

Неполадки спостерігаються, зокрема, у Франції, Великобританії, Польщі, Україні, Угорщині, Мексиці і США.

"Користувачі не могли завантажити профіль в Instagram, а також ставити лайки й писати коментарі в Facebook. Також відбувся збій у роботі месенджера WhatsApp, який зачепив Індію і країни Близького Сходу", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно користувачі соціальної мережі Facebook, які раніше були внесені до "чорного списку", могли бачити публікації, які були доступні всім, але у них не було доступу до контенту, опублікованого тільки для друзів.

Нагадаємо, дослідники з Pew Research Center опублікували рейтинг найпопулярніших соціальних мереж.

Так, в дослідженні вказано, що Facebook поступово втрачає свою популярність, оскільки цьогоріч у рейтингу він опинився на 4 сходинці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Марк Цукерберг офіційно визнав свою провину за витік персональних даних користувачів Facebook.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?