Політолог: наступник Захарченко міг бути зацікавлений у його ліквідації
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог: наступник Захарченко міг бути зацікавлений у його ліквідації

Політолог: наступник Захарченко міг бути зацікавлений у його ліквідації
Джерело:  24 канал

Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що у ліквідації главаря "ДНР" міг бути зацікавлений його наступник Дмитро Трапезніков, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

"Є інформація, що Захарченко особисто брав участь у тортурах і вбивствах українських військовополонених. Робив низку агресивних заяв. Не тільки Київ збирався захопити, але й Берлін. На життя Захарченка було вже кілька замахів. І питання його ліквідації було просто справою часу", - розказав Фесенко.

Він також підкреслив, що популярна версія розборок у верхівці Донецька, пов'язана, як з боротьбою за владу, так і поділом економічних ресурсів.

"Вже мінімум, як півроку, боротьба за владу в "ДНР" різко загострилася. З Донецька втекло багато представників так званої влади. Було і невдоволення Захарченком, обговорювалося питання про його заміну. Новий "глава" Трапезніков – дуже своєрідний. І хто знає, чи не було в нього особистого інтересу. У нього є великі владні амбіції", – наголошує Фесенко.

Політолог стверджує, що режим на окупованих територіях і далі буде підконтрольним Москві. Принципово нічого не зміниться.

Як повідомляв ONLINE.UA, тимчасовий наступник ватажка бойовиків терористичної організації "ДНР"Дмитро Трапезников заявив про курс на приєднання ОРДО до Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?