Вбивство Захарченко: Росія наполягає на міжнародному розслідуванні
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство Захарченко: Росія наполягає на міжнародному розслідуванні

Вбивство Захарченко: Росія наполягає на міжнародному розслідуванні
Джерело:  online.ua

Російська влада наполягає на тому, щоб було проведено міжнародне розслідування вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. Це питання Москва має намір підняти на засіданні контактної групи по Донбасу в Мінську.

Про це повідомив представник Росії на переговорах Борис Гризлов в інтерв'ю російським ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Гризлов підкреслив, що Москва вимагатиме, щоб до розслідування вбивства Захарченко залучили представників всіх учасників мінського процесу. Він такж нагадав, що ватажок "ДНР" брав участь в підписанні документа про комплекс заходів з виконання Мінських угод, схвалений в Радбезі ООН.

Слід зазначити, що раніше в Кремлі пригрозили Україні неминучими наслідками після вбивства Захарченко. Зокрема, прес-секретар Путіна заявив, що ситуація, яка склалася на Донбасі, не буде сприяти реалізації Мінських угод і призведе до загострення конфлікту.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі бурхливо обговорюють похорон Захарченко, якого ховали в закритій труні. Деякі користувачі вважають, що Захарченко живий, а ситуація з його вбивством інсценована і є фейком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?