Заволодіння газом на мільярди: суд ухвалив нове рішення у справі Азарова
Категорія
Україна
Дата публікації

Заволодіння газом на мільярди: суд ухвалив нове рішення у справі Азарова

Заволодіння газом на мільярди: суд ухвалив нове рішення у справі Азарова
Джерело:  online.ua

Слідчий суддя видав дозвіл на проведення спеціального досудового розслідування у справі про мільярдне розкрадання газу, в якому підозрюється екс-прем'єр України Микола Азаров.

Про це повідомив генпрокурор України Юрій Луценко на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Луценко зазначив, що найближчим часом матеріали по справі Аазарова будуть передані в суд, а також відкриті представникам захисту екс-прем'єра України.

Також генпрокурор повідомив, що дана кримінальна справа стосується незаконного заволодіння скрапленим газом, який був здобутий ПАТ Укргазвидобування і ВАТ Укрнафта. Він підкреслив, що розкрадання газу оцінені на суму 2,2 млрд гривень. У них підозрюється колишній український прем'єр і його спільники з оточення екс-президента України Віктора Януковича.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ГПУ оголосила в розшук колишнього українського прем'єр-міністра Миколу Азарова і екс-главу НБУ Сергія Арбузова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?